Home  
 

  Landen  
 

  Europa  
 

  Afrika  
 

  Azi  
 

  Amerika  
 

  Oceani  
 

  Statistiek  
 
 

  Contact  
 

  Nieuwsbrief  
 

Krijg gratis tips voor je vakantie of werkstuk via onze gratis nieuwsbrief!

vlag van Tjechië Op all inclusive vakantie naar Tjechië:

Voor een all inclusive vakantie naar Tjechië zijn er diverse mogelijkheden. Diverse reisorganisaties organiseren een all inclusive reis naar Tjechië.

Hierbij is het natuurlijk belangrijk wat voor een vakantie naar Tjechië u wilt beleven. Gaat het om een vliegvakantie naar Tjechië, golfvakantie naar Tjechië, All inclusive vakantie naar Tjechië, busreis naar Tjechië, zonvakantie naar Tjechië, visvakantie naar Tjechië of wilt u alleen maar een hotel boeken naar Tjechië. Alles is mogelijk.

Met de volgende reisorganisaties kunt u een vakantie boeken naar Tjechië:

Er is bij ons nog geen reisorganisatie voor dit land bekend..

Een all-invakantie is een vakantiereis waarbij de vakantieganger voor een vaste prijs een reis boekt waarbij zijn inbegrepen: de vliegreis, het hotel met gebruik van vrijwel alle faciliteiten en alle maaltijden, snacks en drankjes volgens door het hotel gestelde voorwaarden. Voor sommige faciliteiten of bepaalde drankjes moet soms wel worden betaald. Bij de zogenoemde all-inclusive resorts, waarvan de Belgische ondernemer Gerard Blitz met zijn Club Med een pionier was,krijgt de gast een gekleurd plastic armbandje om ter controle voor het personeel dan men daadwerkelijk gast is. Zijn all-informule werd later ook in Turkije geintroduceerd en daarna in veel andere vakantielanden. Voordeel van de formule voor de vakantieganger is dat men vooraf weet waar men aan toe is en behalve persoonlijke uitgaven vrijwel geen verdere kosten maakt. Voordeel voor de hotelier is dat hij vooraf weet wat zijn inkomsten zijn. Deze formule is alleen winstgevend bij een groot aantal gasten waarbij het meestal om duizenden gaat. De resorts die deze formule hanteren zijn dan ook meestal groot, hebben veel faciliteiten, meerdere restaurants en zwembaden maar liggen meestal ver buiten het dorp of stad om de kosten laag te houden. De maaltijden worden massaal bereid en de (alcoholische) drankjes zijn meestal van een lokaal merk waardoor de kosten laag blijven. Wil de gast een ander merk, dan moet meestal wel betaald worden. Omdat in de landen de personeelskosten relatief laag zijn, is voor de hotelier toch winst te maken.